Download foredraget

Drop kuren og spis uden frygt for at tage på

Jeg beskriver for dig, hvordan:

  • du kan blive bedre til at lytte til dine sult-signaler
  • du kan tillade al slags mad og sammensætte dine måltider med både kulhydrater, proteiner, frugt og grønt
  • du kan lukke ned for myter, pseudovidenskab, og hvordan du spotter slankekurs-fælden

Jeg besvarer spørgsmål som:

  • Hvad er et sultsignal
  • Hvor meget skal du spise for at føle dig mæt
  • Hvordan styrer du uden om mad-myter og slankekurs-fælder

Jeg deler også noget af min historie og fortæller om regler og kontrolspisning.

Lyder det som noget for dig?
Så indtast dine oplysninger nedenfor og få adgang til foredraget.

Når du takker ja til at få adgang til foredraget, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev med tips, rabatter og tilbud.
Dinmadmentor.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger – benyt linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.